#1 2011-07-29 21:17:45

Magiczny1

Nomosiak

Chili Con Carne

Jeśli ktoś mówi Ci że Ganja to Twój wróg to ją spal, to ją spal

A teraz do przepisu (rzekomo) Moi kochani

Najlepiej wziąć duży garnek bo tego może wyjść dość sporo

Składniki:

1. Najlepiej wziąć z 4 puszki fasoli czerwonej (W zależności od ilości gotowanego pokarmu możecie przystosować ilość składników do własnych potrzeb) ^^ ]
  2. 1 lub 2 paczki (w zależności od wielkości) mięsa Mielonego
  3. Olej
  4. Przyprawa Chili Con Carne (Do nabycia w Niemczech lub u nas w Polskim Lidlu) [Lidl jest Tani] Najlepiej zakupić 2 sztuki
  5. Garnek
  6. Woda

Sposób Przyrządzania:

1. Do Garnka wlewamy troszeczkę oleju roślinnego (mniej więcej żeby dno zakryć) a następnie wrzucamy surowe mięso mielone i smażymy aż do całkowitego bycia mięsa niesurowym xD (Można je też troszkę przypiec co osobiście polecam)
  2. W międzyczasie kiedy mięso jest w trakcie dojścia do perfekcji, wyciągamy Sitko z szafki i wrzucamy Fasolę czerwoną do jej środka ;p Kiedy tego dokonaliśmy przepłukać fasole wodą aby ją oczyścić
  3. W tym czasie nasze mięso powinno dojść do [Revela]cyjnej jakości
  4. Kiedy wszystko poszło po nasze myśli mogę przejść do części końcowej mojego Tutoriala
  5. Wrzucamy do Garnka fasole i zalewamy mniej więcej 2 litry wody ( w zależności od wielkości garnka)
  6. Następnie nasze bezcenne przyprawy Chili Con Carne . Wsypujemy je razem z wszystkim do garnka i dokładnie wymieszać iż lubią się wredne granulki z tej przyprawy robić
  7. Teraz jeszcze trzeba temu dać się dobrze zagotować i w Magiczny:D sposób wyczarowaliśmy potrawa która mi osobiście bardzo smakuje ^^
  8. Talerz, łyżka ponadto polecam pieczywo i coś do picia

Smacznego moje Nomosiaki xD

GOD BLESS YOU

Ostatnio edytowany przez Spik (2011-09-16 21:07:52)

Time is Money

#2 2011-09-16 21:09:28

Spik

Administrator

Re: Chili Con Carne

Troszkę zmodyfikowałem ale tylko sam format, co do potrawy mmmmmmmmm MNIAM, MNIAM
THX Magiczny za przepis

http://www.e-papierosy-forum.pl/licznik/pokaz.php?id=4456
Gry to zabawa, niech nie zastępują nam życia

Stopka forum

RSS